Reviews

Lekker bedje bij vriendelijke gastheer

Buitengewoon vriendelijke gastheer, comfortabele kamer en uitgebreid ontbijt. B&B ligt vlakbij het centrum van het dorp. Restaurants en winkels op minder dan vijf minuten fietsen.

Alle mogelijke comfort

De kamer had alle mogelijke comfort. Het ontbijt was heel gevarieerd en op maat. De locatie is ideaal om te onthaasten, op fietsafstand van het Natuurpark en Giethoorn maar ver weg van alle drukte! Rudi

Fantastisch

Het was heerlijk! Top service! Echt een weekend er even helemaal uit en je laten verwennen kan hier prima. Bij aankomst alles geregeld voor de bbq, heerlijk gegeten. Na een lekker ontbijt stonden de fietsen klaar en in de avond konden we zo de hottub induiken. Aan alles werd gedacht en het was tot in de puntjes verzorgd.
Denise

Ik hou van deze plek

Ik hou van deze plek. De eigenaar was erg vriendelijk en deed alles om ons te helpen. Ontbijt was geweldig en geserveerd in de kamer. Het internet was stabiel en sterk. De plaats ligt heel dicht bij Giethoorn. Sterk aanbevolen.
Vo Thanh Cong

De eigenaren zijn erg vriendelijk

We hebben een heerlijk verblijf gehad. We waren positief verrast dat de familiekamer twee kamers had, gescheiden door een deur. Dat is perfect om kinderen hun eigen ruimte te geven en een betere nachtrust te hebben (niet met 4 verfrommeld in één ruimte). We genoten van het ontbijt en waardeerden dat het op de kamer werd geserveerd, zodat we geen contact hadden met andere gasten. De eigenaren zijn erg vriendelijk: ze boden ons bij aankomst thee aan en de kinderen kregen een ijsje! Ze letten ook erg op de covid19-regels. Ze plaatsten een deurklinkafdekking waarmee de deur met de elleboog kan worden geopend. Sterk aanbevolen B&B! Frederica