Petanquebaan

Petanquebaan

Het edele ‘Jeu de boules’ spel kan nu ook bij B&B OpdeParkkamp gespeeld worden! In de voortuin, waar ook het terras, de barbecue en de HottuB staan, hebben we nu een heuse Jeu de boules baan aangelegd op B&B formaat. Onze Jeu de Boules baan heeft een afmeting van 200 cm breed en 1000 cm lang.

Wilt u gebruik maken van de Jeu de Boules baan, geef dit aan bij reservering.

Hoe gaat dit in z’n werk?

Alleen geregistreerde gasten van B&B OpdeParkkamp kunnen meedoen aan deze competitie, door zich bij aanmelding voor één of meer overnachtingen op te geven voor de Jeu de Boules competitie. Op de website www.opdeparkkamp.nl vindt u deze mogelijkheid.

Wij spelen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Jeu de Boules bond. Op een lijst worden de uitslagen bijgehouden, wie er na 6 maanden als eerste en tweede in de ranglijst staan, mogen een gratis weekend verblijven op B&B OpdeParkkamp, aankomst vrijdag vertrek zondag en spelen voor het “Champion Petanque B&B OpdeParkkamp”. De trofee is een wisselprijs en blijft 6 maanden in uw bezit.

Na 6 maanden staat er weer een gast van onze B&B bovenaan de ranglijst. Deze speelt dan tegen de vorige winnaar voor het “Champion Petanque B&B OpdeParkkamp”.